Acasă
Știri Game Zone Video Zone Fotografii Articole Evenimente Oameni Anunțuri Site-uri Video Grupuri Magazin Placi Sondaje Căutare Despre Mai mult
 
Termeni

1 Acceptarea Utilizarea de Feisbuc.ro Termeni și condiții

Accesul la și utilizarea de Feisbuc.ro este supus exclusiv acestor Termeni si Conditii. Tu nu va folosi site-ul pentru orice scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni și Condiții. Prin utilizarea acestui site acceptați pe deplin termenii, condițiile și termenii de limitare conținute în acest aviz. Dacă nu acceptați acești Termeni și condiții trebuie să opriți imediat utilizarea site-ului.

2 detaliile cardului de credit

Feisbuc.ro nu vor cere detalii de card de credit si cerere pe care nu-l introduce pe oricare dintre formele pe Feisbuc.ro .

3 Sfaturi

Conținutul Feisbuc.ro site nu constituie consiliere și nu ar trebui să fie invocate în a face sau abținerea de la a face, orice decizie.

4 Schimbarea de utilizare

Feisbuc.ro își rezervă dreptul de a:
4.1 modificarea sau eliminarea (temporar sau permanent), site-ul sau orice parte a acestuia, fără preaviz și tu confirm că Feisbuc.ro nu va fi raspunzatoare pentru orice astfel de modificare sau de îndepărtare și.
4.2 modifica acești termeni și condiții în orice moment, și utilizarea în continuare a site-ului în urma oricăror modificări se consideră a fi acceptarea de astfel de schimbare.

5 Link-uri către site-uri terțe părți

Feisbuc.ro Site-ul poate include link-uri către site-uri terțe părți, care sunt controlate și întreținute de către alții. Orice link la alte site-uri nu este o aprobare de astfel de site-uri web și luați la cunoștință și sunt de acord că nu suntem responsabili pentru conținutul sau disponibilitatea unor astfel de site-uri.

6 Drepturi de autor

6.1 Toate drepturile de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală în site-ul și conținutul său (inclusiv, dar fără a se limita la design-ul site, textele, grafica și toate codurile de software și sursă legate de site-ul) sunt deținute de sau licențiate către {0 } sau utilizate în alt mod de Feisbuc.ro așa cum este permis de lege.
6.2 La accesarea site-uluisunteți de acord că veți accesa conținutul numai pentru uz personal, non-comercial. Nici unul din conținutul poate fi descărcat, copiat, reprodus, transmis, stocat, vândut sau distribuit fără acordul prealabil scris al titularului dreptului de autor. Aceasta exclude descărcarea, copierea și / sau tipărirea de pagini ale site-ului pentru uz personal acasă, non-comercial.

7 Rezerve si Limitari de Raspundere

7.1 Site-ul este furnizat pe o bază CA ATARE și disponibil fără nici o reprezentare sau aprobare și fără niciun fel de garanție expresă sau implicită, inclusiv, dar fără a se limita la garanțiile implicite de calitate satisfăcătoare, adecvare pentru un anumit scop, ne- încălcare, compatibilitate, securitate si acuratete.
7.2 În măsura permisă de lege, Feisbuc.ro nu va fi raspunzator pentru orice pierderi indirecte sau în consecință sau daune orice (inclusiv, dar fără a se limita pierderea de afaceri, oportunitate, de date, profit) care decurgdin sau în legătură cu utilizarea site-ului.
7.3 Feisbuc.ro nu face nici o garanție că funcționalitatea site-ului va fi neîntreruptă sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că site-ul sau serverul care îl face disponibil nu au viruși sau orice altceva care ar putea fi dăunătoare sau distructive.
7.4 Nimic din acești Termeni și condiții vor fi interpretate astfel încât să excludă sau să limiteze răspunderea Feisbuc.ro pentru deces sau vătămare corporală ca urmare a neglijenței de Feisbuc.ro sau a angajatilor sau agentilor acesteia.

8 Indemnizația

Sunteti de acord sa despagubiti si sa Feisbuc.ro și angajații și agenții săi pentru si impotriva tuturor pasivelor, taxele legale, pagube, pierderi, costuri și alte cheltuieli în legătură cu orice pretenții sau acțiuni formulate împotriva Feisbuc.ro care decurg din din orice încălcare de către dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții sau a altor datorii care decurg din utilizarea de către dumneavoastră a acestui site.

9 Severance

Dacă oricare dintre acești termeni șiCondiții ar trebui să fie stabilită a fi invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, de către orice instanță competentă, atunci astfel de termen sau condiție va fi tăiat și Termenii și condițiile rămase vor supraviețui și rămâne în vigoare și continuă să fie obligatorii și executorii .

10 Legea în vigoare

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legea și le trimiteți prin prezenta la competența exclusivă a instanțelor.

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati
Conditii de utilizare